easy web creator

SUOSITUKSET

Mobirise

Eero Piironen
Yrittäjä/
toimitusjohtaja
Kristalli Sport Oy

"Opan esiintyminen Kristalli Sportin gaalaillassa oli häikäisevä.
Erittäin vaikuttavien temppujen lisäksi show sisälsi paljon huumoria ja yleisön aktivoimista, mikä sopi iloiseen tapahtumaamme loistavasti.” 

Mobirise

Tiina Mehtonen
Tavaratalonjohtaja
Sokos, Savonlinna

”Järjestimme ystävällemme läksiäiset ja pyysimme Opan sinne esiintymään. Muutama päivä ennen esitystä kerroin Opalle henkilöstä, jolle juhlat järjestettiin. Voitte vain kuvitella, millainen oli yleisön reaktio, kun koko esityksen ajan Opa sitten toi esiin juhlittavan henkilömme ihania luonteenpiirteitä. Jokainen taikatemppu oli niihin sovellettu ja me saimme nauraa!

Jos haluatte juhliinne leppoisan, yllättävän, hämmentävän ja taianomaisen fiiliksen, niin suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä Opa Rissaseen!”

Mobirise

Jouni Mölsä
Tasavallan presidentin viestintäpäällikkö, Helsinki

"Kiitos tosi nastasta lauantaista. Opa, ne sun korttitemput suurlähettilään residenssissä Lontoossa olivat aivan killereitä."

Mobirise

Timo Nikki
Peer Günt

"Opa Rissasen taikuus on silkkaa Rock'n'Rollia."

Mobirise

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö

”Mä oon aika tasainen ihminen, harvoin tulee suurempia tunnekuohuja ja harvoin reagoin mihinkään kovinkaan suuresti. Mutta taikatemput, mitkä Opa Rissanen teki ja missä itse sain olla osallisena olivat jotain täysin käsittämätöntä! Tuollainen taito ja osaaminen on todella hämmentävää. Kiitos Opa.”

Mobirise

Olli Tuunanen
Klubi-isäntä
Club Opera, Savonlinnan Oopperajuhlat

"Minulla on ollut ilo tutustua Opa Rissasen taikuuteen useaan eri otteeseen. Olipa taikurin kohderyhmänä sitten pieni pöytäseurue tai salintäysi ihmismeri, aina Opa on ottanut yleisön magiansa valtaan heti ensihetkestä lähtien.

Opan persoonallisella huumorilla maustettu aito ja luonteva taikuriolemus vankan ammattitaidon kera ovat yhdessä kertakaikkisen vastustamaton yhdistelmä. Hänen nopea älynsä ja tilannetajunsa pääsevät erityisesti loistamaan face to face-tilanteessa, jolloin hän on mielestäni parhaimmillaan.

Mukana joskus seuraavasta trumpetista huolimatta mies ei ole torvi laisinkaan!”

Mobirise

Jan Saarinen
toimitusjohtaja
Ignis Oy Trainers´ House, Helsinki

"Aika velho mieheksi. Opan taikuus muuttaa todellisuutta.
Hänen shöyssään sain yhteyden johonkin toiseen maailmaan. Maailmaan, jota järki ei pysty selittämään. Nautin esityksestä ja taikuudesta. Samalla sain tilaisuuden toimia arkisemman persoonani ulkopuolella; leikkiä.
Elämän kaunein kokemus on kosketus mysteeriin.
Tätä täytyy saada lisää."

Mobirise

Juuso Hemminki,
Oopperalaulaja,
K-kauppias

“Oopperan jälkeisen karonkan juhlallinen, mutta jännittynyt tunnelma vapautui hetkessä taikuri Opa Rissasen alkaessa viihdyttämään kutsuvieraita. Toisilleen vieraat ihmiset rentoutuivat ja tuntuivat löytävän nopeasti yhteisen sävelen.
Olen päässyt nauttimaan Opa Rissasen taikuudesta lukuisia kertoja, mutta hänen kykynsä myötäelää ja seurustella ihmisten kanssa hämmentää aina uudestaan."

Mobirise

Kari Hiltunen
Toimitusjohtaja
Viru Hotel, Tallinna

“Tärkeille yhteistyökumppaneille järjestetyssä juhlassa tarkoituksena oli arjesta irti pääseminen ja rentoutuminen. Asiakkaiden palaute oli hämmästyttävän yksimielistä, ilta oli erittäin onnistunut.
Narvalainen tarjoilija, kyyryselkäinen trumpetisti ja taikuri - nämä ja paljon muuta. Taikuri Opa Rissanen aiheutti organisoidun kaaoksen asiakkaidemme mielessä.
Opa Rissasella on erityinen lahja: kyky lukea ihmistä ja ottaa tilanne haltuun. Isäntänä en joutunut puuttumaan illan kulkuun, vaan pääsin nauttimaan juhlasta muiden kanssa. Suosittelen lämpimästi.”

Mobirise

Heikki Hernesmaa
Turvallisuuspäällikkö
Wärtsilä Oyj Abp, Vaasa

”Tunnen miehen vuosien ajalta ja hänen esiintymisensä ottaa aina yleisön, oli sitten kyseessä kotimainen tai ulkomainen vieras. Hyvä taikuri ei vaikuta pelkästään tempuillaan vaan myös sillä otteella millä viihdyttää yleisöään. Siinä Opa Rissanen on parhaimmillaan.”

Mobirise

Kimmo Sajakorpi
Toimitusjohtaja
Sajas Group, Tampere

"Vietin 60-vuotispäiviäni satapäisen vierasjoukon kanssa hämmästellen Opan taidokasta taikuriesitystä.
Lisäksi nauroimme katketaksemme hänen hauskalle verbaaliselle huumorilleen. Vieraiden palautteesta päätellen voin todeta, että ilta oli onnistunut, hauska ja mieleenpainuva. Kiitokset tästä lankeaa oleellisesti mahtaville taiteilijoille ja erityisesti taikuri Opa Rissaselle."

Mobirise

Tiina Ruuska
Laulaja

“Yhteiskeikalla Opa Rissasen kanssa riitti hupia ja taikuutta koko illaksi. Lavaesiintyminen juhlayleisölle räjäytti potin, mutta erityisesti mieleen jäi taikurin esitykset pöytäseurueille. Opa muutti taikojaan ja tarinoitaan kaiken aikaa eri pöydissä liikkuessaan. Tilannekomiikka, improvisointi, itselleen nauraminen ja eteenkin avustajien lämmin huomioiminen vakuutti.
Reipasta, mutta sydämellistä taikuutta ketään loukkaamatta, suosittelen.”

Mobirise

Matti J. Lakka
Ravintolapäällikkö
Nightclub Riviera, Kouvola

“Opa Rissasen huumorilla höystetty taikuus saa kyynisemmänkin katsojan poskipäät kohoilemaan."

Mobirise

Linda Björkman
Marjam-Interior

”Opa Rissanen oli esiintymässä juhlissa, jotka järjestin kymmenelle hyvälle ystävälleni.
Opan esitys oli huikea! Hän valmistautuu esityksiin perusteellisesti, ottaa huomioon kaikki vieraat ja on joustava - sekä omaa erityisen hyvän tilannetajun.
Opa sai kaikki nauramaan katketakseen, ja vielä seuraavina päivänä temppuja mietittiin ja ihmeteltiin. Voin suositella ihan mihin tapahtumaan vaan!”

Mobirise

Petri Nieminen
Kirvesmies
Henry Kataja Oy, Helsinki

”Harjannostajaisissa Opa Rissanen taikoi tunnelman kattoon…”

Mobirise

Jari Ahola
Yrittäjä
Äkäslompolo Sport Shop, Ylläs

“Vietimme ikimuistoisen illan ravintola Porossa shamaani Rissasen mystisessä seurassa. Lapin noitana esiintyminen revontulien säestäessä taivaalla pisti miettimään miehen syntyperää, tokkopa tältä tellukselta lainkaan…”

Mobirise

Jani Sohlman
Ravintolapäällikkö
Pub Markus, Äänekoski

“Taikuri Opa Rissanen on esiintynyt Pub Markuksessa useaan kertaan. Hänen ensimmäinen esiintyminen teki asiakkaisiin lähtemättömän vaikutuksen, niinpä olemme tilanneet hänet uudestaan ja jatkossa yhteistyö tulee varmasti jatkumaan.
Esiintyminen on erittäin energistä ja hän ottaa yleisönsä todella taidokkaasti. Pubin asiakaskunta ei ole helpoimmasta päästä, mutta Opa on saanut skeptisimmätkin asiakkaat hämmästelemään taikojaan - vielä monia kuukausia jälkeenpäin.
Suosittelen taikuri Opa Rissasta lämpimästi kermaperunoiden kera.”